Tekmovanja članov

Člani A PGD Zagradec pri Grosupljem v prvi vaji RAZVRŠČANJE. Na začetku druge vaje - vaja z MB. Vaja z MB končano - sledi ocen sodnikov?Člani A PGD Zagradec pri Grosupljem so si na občinskem gasilskem tekmovanju v Zagorici - GZ Dobrepolje v soboto, 12. 9. 2015, "priborili" spet nehvaležno četrto mesto in v skupnem seštevku tretje mesto zgrešili le za 0,27 točke, od najboljše pa zaostali za 17,99 točk.

 

 

Tretja vaja: Štafeta na 400 m z ovirami (Gregor, Jošt in Tomaž).  Predaja ročnika med Tomažem in Benjaminom. Gregor 2 je preskočil tablo "za malo mal'co."Prvo mesto je tako pripadlo ekipi PGD Čušperk, drugo PGD Gatina 2, tretje pa PGD Polica 2. V tej kategoriji so tekmovale še ekipe PGD Gatina 1, Mala Ilova Gora, Veliko Mlačevo, Velika Ilova Gora, Velika Loka, Malo Mlačevo, Grosuplje, Polica 1, Št. Jurij in Spodnja Slivnica. Od prijavljenih pa Šmarje - Sap in Žalna nista tekmovali, še druga štiri neprijavljena društva v tej najbolj množični kategoriji pa niso tekmovala, kar je morda tudi posledica tega, da je letos prišlo do prestavljanja datuma tekmovanja ali pa morda tudi kaj drugega?

 Pri malici skupaj "z navijačema."Naj pa povemo še, da so naši vajo z motorno brizgalno po času izvedli celo za uvrstitev na 2. mesto, a so dobili nesrečnih 20 kazenskih točk zaradi nekoliko preveč zamotanih cevi v napadu. Prav tako so pristali na visokem 2. mestu v štafeti na 400 m z ovirami brez kazenskih točk. Brez kazenskih točk so opravili tudi vajo razvrščanja.

Pa še to: Tudi lani so bili na občinskem tekmovanju četrti. Ja, tako je: Uspeh s kančkom grenčice!

S5 Box