Razno

Prostovoljno gasilsko društvo Zagradec pri Grosupljem vas naproša, da nam donirate (do) 0,5 % dohodnine (če nam je še niste)!

Ob tem vam sporočamo, da smo s sklepom Vlade RS 19. julija 2012 bili ponovno uvrščeni na seznam upravičencev do donacij. Seznam dobite na spletni povezavi  http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=201256&stevilka=2394.

Nakazila dela dohodnine se vam pri obračunu/poračunu dohodnine upoštevajo, kar pomeni, da ne plačate več dohodnine, temveč NAM NEPOSREDNO POMAGATE S TEM PRI NAŠEM HUMANITERNEM DELU in omogočate predvsem nove možnosti in ohranjanje tradicionalno dobrih slovenskih vrednot, ki jih prenašamo na naš mladi rod, da bo svet okoli nas bolj varen, prijazen in lepši.

Nakazila z vašim pristankom se nakazujejo do vašega preklica.

Vse ostale informacije v zvezi z doniranjem dela dohodnine lahko pridobite na spletni povezavi http://www.gasilec.net/organizacija/dohodnina, elektronski obrazec pa dobite na tej POVEZAVI.

Prosimo vas, da nam ob vaši odločitvi pošljete izpolnjen obrazec ali pa vsaj njegovo kopijo na enega od naslovov ( ali na ).

Že v naprej: Hvala in Na pomoč!

Vodstvo PGD Zagradec pri Grosupljem

S5 Box